cikkiras

 

Miért is ne?  Ahogy lehet fodrászod, gyógyszerészed, fogorvosod, esetleg könyvelőd, ugyanúgy lehet HR-esed is, aki segít Neked eligazodni ügyes-bajos dolgaidban.

 

 

Ha kérdésed van, mi válaszolunk

Mi nem a munkáltatód alkalmazottai vagyunk, tehát megtehetjük, hogy a Te szepontjaidat, érdekeidet vesszük figyelembe.  Nekünk őszintén elmodhatod a problémáidat, nem beszéljük meg a főnököddel

Segítünk

  • átlátni a helyzetedet,
  • megoldást találni a munkahelyi problémákra,
  • elkészíteni az önéletrajzodat, motivációs leveledet,
  • felkészülni az állás interjúra.

 

Hogyan segítünk?

Mi a személyes konzultációt részesítjük előnyben.  Legalább az első alkalommal.  Ha már az ügyfelünk vagy, akkor bármilyen praktikus kommunikációs csatorna szóba jöhet.

Áraink

  • Személyes konzultáció: 5.000 forint/megkezdett óra (ha ketten, vagy többen jöttök akkor is).
  • Önéletrajz, motivációs levél átnézése: 5,000 foint (a kettő együtt).
  • Az első találkozást követően egyedi ajánlatot adunk a további együttműködésre.

Fenti árak bruttó összegek.  Nálunk nincsenek meglepetés költségek.

Hogyan rendelhetem meg?

A megrendelést elektronikusan tudod elküldeni. Ez segíti a gyors, kényelmes lebonyolítást. Mi fontosnak tartjuk a személyes kapcsolatot ezért a megrendelést leszámítva a  személyes konzultációt részesítjük előnyben. A megrendelésre néhány órán, de legkésőbb egy napon belül ajánlatot küldünk, illetve időpontot egyeztetünk.

Erre a linkre kattintva illetve az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérhetsz ajánlatot. 

Az ajánlat elfogadásával jön létre a szerződés, tehát a megrendelés elküldése illetve az ajánlat megérkezése nem keletkeztet sem jogot, sem kötelezettséget. 

Figyelmeztetés

Bár a tanácsadás során elkerülhetetlen a vonatkozó jogszabályok áttekintése, szolgáltatásunk nem tekinthető jogi tanácsadásnak, az általunk készített iratok bíróság vagy más hatóság előtt ügyvédi feljegyzésként, vagy szakvéleményként nem hivatkozhatóak.  Természetesen ebben is tudunk segíteni, de ezt az igényt előre kell jelezni, és az irodánkkal kapcsolatban álló ügyvédi iroda - megfelelő díazás fejében - elkészíti a szükséges iratokat.