cikkiras

 

Szeretnéd, ha potenciális ügyfeleid rád találnának internetes keresésük során? Szeretnéd meggyőzni őket megbízhatóságodról, magas szintű tudásodról, az általad nyújtott szolgáltatás minőségéről?

 

 

Mi segítünk

Mi nem nagyüzemi módszerekkel dolgozunk. Ez a garancia arra, hogy cikkeink garantáltan egyediek. Amit vállalunk:

 • Cikkek írását,
 • Tanulmányok készítését
 • Hírlevél szerkesztést és írást,
 • Website szöveg készítést.

Erre a linkre kattintva illetve az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérhetsz ajánlatot. Ha szükséged van szöveges tartalmakra akár a honlapodra, akár ügyfeleiddel való kommunikációhoz, akkor olvasd tovább!

 

Tartalommarketing szolgáltatás

A megfelelően használt szavak nemcsak informálnak bennünket. Szívünkhöz szólnak, láthatatlanul beépülnek gondolataink közé, bizalmat ébresztenek bennünk. A megfelelően elhelyezett kulcsszavak pedig segítenek abban, hogy a google keresője ránk találjon. Az emberek többsége, amikor szeretne venni valamit, vagy valamilyen problémájára keres megoldást, akkor már az internetet használja. Mi abban segítünk, hogy olyan tartalmak legyenek az oldaladon, amelyek segítségével könnyebben rád találnak, és meggyőzzék az olvasót, hogy a te szolgáltatásodra igenis szükségük van.

Az emberek nem csupán információt keresnek, fontos az élmény is. Rohanó, elszemélytelenedő világunkban szeretnének egy kis meghittséget, valamit, ami olyan mintha róluk szólna. Amikor felmennek a honlapodra, vagy valamelyik közösségi oldaladra, akkor olyan mintha belépnének a házadba. Jó lenne, ha melegség, otthonosság, igazi tartalom fogadná ott őket. Mi ebben segítünk.

A honlapodon vagy a közösségi médiában elhelyezett „hatékony” cikknek három fő ismérve van:

 • A google kereső könnyen rátalál. Ezt segítik a szövegben elhelyezett megfelelő kulcsszavak.
 • Felkelti az olvasó érdeklődését, nem kattint rögtön tovább. Az olvasó nem retten tőle vissza, szinte magába szippantja és élvezi az olvasás.
 • És végül igazi tartalommal bír. Gyakran ez a legnehezebb. Egyre felületesebb világban élünk. Olvasunk és olvasunk, és közben úgy érezzük, hogy nem lettünk semmivel sem gazdagabbak. Valódi, új tartalmat előállítani nem könnyű. Sokan vallják, hogy nincs új a nap alatt, és mások gondolataiból, mások szólamaiból élnek, illetve ezeket hangszerelik újra és újra. Az igaz, hogy szinte nincs olyan téma, amivel kapcsolatban ne találnánk bőséges információt az interneten. Ezek az információk fontos forrásanyagok, de az, hogy mit kezdünk az információ tömegével, hogyan használjuk, az már rajtunk múlik. A releváns információ kiszűrése, az információ értékelése, a személyes véleményünk hozzáadása teremti meg azt a többletértéket, amitől cikkeink egyedivé válnak.

Így tudunk segíteni

 • Megírjuk a történetedet. Minden nagy sikertörténet mögött van egy „story”. Ez a „story” nálad is már megvan. Mi csak abban segítünk, hogy ezt mások számára élvezetes formában meg tudd osztani.
 • Segítünk megfogalmazni vállalkozásod hitvallását, alapfilozófiáját. Egy történetbe ágyazva tudunk bemutatni téged, a vállalkozásodat, a termékeidet.
 • Igény szerint írunk PR cikkeket, számolunk be eseményekről.
 • Ha vonzó munkavállaló képét szeretnéd kialakítani magadról, akkor ezt be is kell mutatnod. Erre szolgálnak a vállalat életét bemutató kis írások.
 • Vállalunk interjú készítést, és ez alapján PR cikk írást.
 • Vállalunk tanulmányok készítését (HR, gazdaság, vállalkozás fejlesztés)

Áraink

 • Populáris cikkek: 1 Ft/karakter
 • Hírlevél: 2 Ft/karakter
 • Szakmai cikkeket: 2 Ft/karakter
 • Tanulmányok: egyedi ajánlat alapján

Fenti árak bruttó összegek.

Hogyan rendelhetem meg?

A megrendelés elküldhető elektronikusan is, és a díjfizetés is történhet banki utalással. Ez segíti a gyors, kényelmes lebonyolítást. Mi fontosnak tartjuk a személyes kapcsolatot ezért természetesen lehetőséget biztosítunk a személyes konzultációra. A megrendelésre néhány órán, de legkésőbb egy napon belül ajánlatot küldünk.

Az ajánlat elfogadásával jön létre a szerződés, tehát a megrendelés elküldése illetve az ajánlat megérkezése nem keletkeztet sem jogot, sem kötelezettséget. Amennyiben a részedre megküldött ajánlatot elfogadod és átutalod a díj 50 százalékát az ajánlatban feltüntetett számlára megkezdjük a munkát. A fennmaradó összeg megfizetése a végleges tartalom megküldését követő öt banki napon belül válik esedékessé.

 

Garancia

Írásaink eredetiségére természetesen garanciát vállalunk. Az elkészült dokumentumot a megbeszélt időpontban elküldjük átolvasásra  Amennyiben szükséges elvégezzük a kért módosításokat. A módosítás ingyenes, amennyiben mértéke nem éri el a szöveg 20%-át.

 

Referenciák

www.atipikus.hu

www.hrsm.hu

www.dokumentumcentrum.hu

www.budonetwork.hu

www.becsaplak.hu